Ukrasi za Noć vještica i Božić stigli su u trgovine. Evo što nam se svidjelo

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESENSKE temperature već su stigle, a s njima i pripreme za Noć vještica, a još više za Božić. Trgovine su preplavljene ukrasima za jesen i zimu, a mi smo ih obišli kako bismo provjerili što se zanimljivo krije na policama. Evo što smo izdvojili.

Ukrasi za Noć vještica

I kod nas neki obilježavaju Noć vještica, a dok će neki rado sami rezbariti bundevu, drugi će se okrenuti keramičkim ukrasima. Trgovine su pune bundevica različitih veličina i "izraza lica", kao i drugih zastrašujućih ukrasa.

Već se mogu pronaći maske i papirnati tanjuri i šalice za nadolazeće zabave.

Ako imate vrt, ovi jesenski ukrasi prekrasno će se uklopiti u jesensko vrijeme. Ježevi, sove, gljive i bundeve preslatki su dodaci svakoj okućnici.

Ukrasi za Božić

Još je više ukrasa za nadolazeće blagdane. Bez obzira na to što još ne kupujemo Božićna drvca, nije loše opskrbiti se ukrasima. Prekrasni klasični ukrasi s lakoćom će uljepšati svako drvce i učiniti Božić posebnim.

Svijeće su gotovo neizostavne za ugođaj toplog doma, a u ponudi ćete pronaći mnoštvo klasičnih i mirisnih svijeća u prigodnim bojama. Uz svijeće, pozornost su nam privukli i drugi simpatični ukrasi za dom, poglavito za dnevni boravak i kuhinju.

Pronašli smo i mnogo prigodnih šalica i tanjurića koji će biti odlični za zabave ili kao poklon. Kalupi za kekse tu su da božićni ugođaj uključite i u najmanje detalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.