Uređaj za kosu koji je zaludio mnoge stigao i kod nas: "Najbolja kupnja ikad"

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novitetima, zanimljivim proizvodima i onima po dobroj cijeni ili na akciji. Danas smo, rano jutros, pronašli jedan odličan proizvod u Kauflandu i ugodno se iznenadili.

Riječ je o višenamjenskom uređaju za stiliziranje kose Shark FlexStyle, koji se u Kauflandu trenutačno nudi po cijeni od samo 279 eura. Ponuda je kratkotrajna i vjerujemo da će uređaj brzo nestati s polica. 

Dolaskom višenamjenskih uređaja za kosu na tržište promijenio se način na koji mnogi stiliziraju svoju kosu. Posebnu pozornost privukao je Dysonov uređaj Airwrap, koji je stigao na tržište 2018. godine i postao vrlo popularan na društvenim mrežama. Uz ogroman hype, dolazi i visoka cijena koju neki smatraju previsokom.

Snažan, lagan i svestran

Kao posljedica toga, na tržištu su se pojavile povoljnije opcije, a mnogi smatraju da je jedina prava konkurencija - Shark FlexStyle. Košta upola manje, izgleda gotovo identično kao Airwrap i nudi istu Coanda tehnologiju protoka zraka, koja je nekad bila ekskluzivna za Dyson.

Shark FlexStyle je snažan, lagan i svestran te je namijenjen svim tipovima kose. Pretvara se iz sušila za kosu u stilizator uz promjenu nastavka u samo par sekundi. Uz njega dolazi pet nastavaka za stiliziranje: nastavak za kovrčanje, ovalna četka, četka za ravnanje, difuzor i koncentrator, odnosno nastavak za feniranje. Također, uz uređaj se dobiva i elegantna kutija za pohranu.

Coanda tehnologija omata, kovrča i fiksira kosu, dok je nastavak ovalne četke idealan za postizanje volumena, ali i sjaja kose. S ravnom četkom kosa se može brzo zagladiti i postaje meka, sjajna i podatna. Difuzor je pak namijenjen onima s valovitom, kovrčavom i jako kovrčavom kosom za postizanje definiranih kovrča.

Prema proizvođaču, Shark FlexStyle mjeri temperaturu tisuću puta u sekundi, osiguravajući konzistentne temperature zraka bez oštećenja od topline. Mnogi u svojim recenzijama ističu kako s njim postižu salonske rezultate kod kuće.

Foto: sharkhome.nl

"Fantastičan je"

"Kupila sam ga na preporuku prijateljice i jednostavno je fantastičan. Kosa mi je meka, nastavci su laki za korištenje i pružaju odličnu moć stiliziranja jednom kada se uhodate. Ako razmišljate o kupnji, svakako ga nabavite. Najbolja stvar koju ćete ikad učiniti", jedna je od recenzija na Sharkovoj internetskoj stranici.

"Lako se koristi. Iako je potrebno malo vremena da se naviknete na njega, sušenje kose mi je sada jedna od omiljenih aktivnosti. Ne smatram ga previše bučnim. Toplo ga preporučujem", istaknula je druga osoba.

"Odličan uređaj. Nisam osobito talentirana za pravljenje frizura, ali s ovim uređajem čak i ja uspijevam napraviti kovrče. Definitivno bih ga ponovo kupila", glasi treća recenzija.

"Najbolja kupnja ikad. Apsolutno ga obožavam, a i mojoj kćeri se svidio. Kovrče se tako lako prave i jednostavno sam fascinirana. Imam tanku kosu, a kada koristim četku za stiliziranje, postignem rezultat kao da sam bila kod frizera. Ako si ga možete priuštiti, bit ćete iznimno zadovoljni", napisala je četvrta osoba.

"Apsolutno obožavam Shark FlexStyle, i svi na poslu komentiraju moje kovrče. Moja kosa je sjajna i u odličnom stanju otkako sam prestala koristiti peglu za ravnanje i odlučila koristiti ovaj uređaj. Sada uživam u danima kada perem i stiliziram kosu. Čak mi treba i manje vremena nego prije. Sretna sam što sam se počastila ovim uređajem i toplo ga preporučujem svima koji razmišljaju o kupnji," zaključila je peta osoba.

Kao što smo već naveli, uređaj je od danas dostupan u Kauflandovim trgovinama po cijeni od 279 eura. Više o ovoj ponudi možete saznati ovdje

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.