"Uvijek joj se vraćam": Ova olovka za obrve mnogima je favorit, košta manje od 5 eura

Foto/Screenshot: elfcosmetics.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ OBZIRA na to volite li svaki dan nositi glamuroznu šminku ili preferirate prirodan izgled, olovke za obrve su nezaobilazni alat. Koriste se za definiciju tankih obrva ili popunjavanje gušćih. Kao i s većinom kozmetike, na tržištu ih ima puno, a mnoge su prilično skupe.

Ako tražite povoljnu opciju koja daje super rezultate, elfova najprodavanija Instant Lift olovka za obrve je pun pogodak. Košta manje od 5 eura te ovom dvostranom olovkom možete češljati, oblikovati i definirati obrve. Nije ni čudo da je toliko popularna - samo prošlog mjeseca prodana je više od 20.000 puta.

@theajdiaryy

shade neutral brown! its the perfect amount of pigment

♬ BLK Skinhead - kwestloverlover
@klb.cosmetics Elf Instant Lift Brow Pencil in the shade ‘Deep Brown’ 🤍 #fyp #foryou #foryoupage #klb #klbcosmetics #makeup #makeup💄 #brows #browtutorial #makeuptutorial #makeuproutine #elfcosmetics #brow #makeuptransformation #zyxcba #xybca #beauty #makeuphacks ♬ If It's Lovin That You Want (Sped Up) - Tazzy
@emgfinds elf Instant Lift Brow pencil in "taupe" go get itttt #TeamofTomorrow #elf #makeup ♬ You - Regard & Troye Sivan & Tate McRae

Jednostavnost korištenja je jedan od razloga zašto je ova olovka tako popularna. Prvo četkicom oblikujete obrve kako želite, a zatim laganim potezima popunite praznine za gušći izgled. 

e.l.f. Instant Lift olovka za obrve, 4.49 eura

Što kažu kupci?

Recenzije kupaca sve govore. Jedna korisnica je napisala: "Isprobala sam puno olovaka za obrve, ali uvijek se vraćam ovoj. Moje obrve su dosta guste i treba im samo malo boje da ih potamnim, a ova olovka to odlično radi."

Druga dodaje: "Ova elf olovka za obrve je fantastična. Starija sam žena i uvijek sam koristila skupu kozmetiku. Nakon što sam pročitala recenzije, odlučila sam isprobati ovu olovku i iznenadila sam se koliko dobro popunjava rijetke dijelove mojih obrva."

Elfova Instant Lift olovka za obrve dokazuje da ne morate potrošiti puno novca za odlične rezultate, a kupci to stvarno cijene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.