VIDEO Zamotati poklon zavezanih očiju? Mi smo probali, ovo nas je najviše namučilo

Foto: Index Video

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

BOŽIĆ je iza ugla, a osim uživanja u dobroj hrani i piću te druženja s obitelji i prijateljima, valja i zamotati sve te silne darove. Nekima to ide bolje, nekima lošije, a mi smo odlučili organizirati natjecanje da vidimo kako to ide našim kolegama s Indexa.

Da sve ne bi bilo prejednostavno, Hana, Borna i Filip natjecali su se u tri razine. Na prvoj razini morali su zamotati poklon u pet minuta, na drugoj u dvije minute, a na trećoj smo im zapaprili pa su poklon morali zamotati ili jednom rukom, ili s povezom preko očiju, ili u samo jednoj minuti.

No to nisu bile jedine prepreke. Otežali smo im i s poklonima ne tako idealnog oblika za zamatanje poput plišanaca, kuhala za kavu, sušila za kosu, etažera za kolače i sl. Kako je ovo natjecanje prošlo, možete vidjeti u videu ispod.

Prva razina je prošla uspješno - za neke. "Ajde, ajde, tko će prije", požurivala ih je Hana i optužila Bornu da vara. "Ja nikad ne varam, ja sam se samo pripremio", branio se. "Ja imam najsavršeniji božićni poklon", dodao je. "Ovo je fakat dobro", rekla je Hana kad je zamotala svoj poklon,

"Simpatično je", bio je zadovoljan Borna svojim zamatanjem. "Sviđaju mi se pingvini", dodao je. Uslijedile su ocjene Indexovog žirija. Filip je dobio 3, Hana 4, a Borna 2.

"Jao, jao"

Druga razina bila je stresnija našim natjecateljima, trebalo je te plišance lijepo zamotati, a to bome s obzirom na njihov oblik nije tako jednostavno kao što se možda na prvu čini. "Kolegice, osjećate li se vi kao zmaj?" upitao je Borna Hanu referirajući se na plišanca zmaja koji ju je dopao. 

"Joj, ne, ne, ne", "Jao, jao", moglo se čuti natjecatelje. No poklone su na kraju zamotali. Borna je u ovom krugu dobio ocjenu 3, a Hana i Filip su dobili 2. Namučili su ih ti plišanci. 

"Ovo je puno teže nego što izgleda"

U zadnjoj rundi, kao što smo već naveli, otežali smo im s par izazova. Tako je Borna morao zamotati poklon u jednoj minuti, Hana jednom rukom, a Filip s povezom na očima. Treći krug im nije bio lagan, a neki nisu bili zadovoljni svojim umijećem zamatanja.

"Ovo je puno teže nego što izgleda", rekao je Borna na početku trećeg kruga. "Ajme, što je ovo ružno", moglo se čuti i Hanu u jednom trenutku. No poklone su na kraju ipak zamotali. Nismo sigurni bi li ih tako zamotane i poklonili, ali svoj zadatak su "uspješno" izvršili. U zadnjem krugu Filip je dobio ocjenu 2, Hana 3, a Borna 1.

Pobjednica ovog natjecanja u zamatanju je Hana! 

Koji vi poklon najradije birate?

Možda pokloni nisu ispali savršeno zamotani, ali naši natjecatelji su se u sklopu ovog natjecanja dobro zabavili. Na kraju ionako nije bitno kako je poklon zamotan, bitno je da je dar od srca. Recite nam u anketi koji bi vi od ovih poklona najradije izabrali?

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više