Volite svoju fritezu, ali zauzima previše prostora? Ninja ima rješenje

Foto: sharkninja.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SHARKNINJA je na EMEA forumu predstavio niz novih proizvoda za Ujedinjeno Kraljevstvo i Europu. Među njima se posebno ističe novi Ninja Double Stack Air Fryer, koji ima mogućnost kuhanja dvostruko više hrane bez zauzimanja previše prostora u kuhinji.

Uređaj ima dva odjeljka za kuhanje postavljena jedan iznad drugog umjesto jedan pored drugoga, što omogućuje pripremu mesa u jednom i krumpira u drugom bez zauzimanja previše prostora.

Kao i svaki Air Fryer, Double Stack se brzo zagrijava i sposoban je pripremiti različite ukusne obroke. Također je koncipiran da se sigurno smjesti ispod bilo kojeg kuhinjskog ormarića.

Predstavili su i niz drugih inovativnih uređaja

Ninja naglašava da DUALZONE tehnologija pruža dodatnu prilagodljivost kuhanju, stvarajući dvije neovisno kontrolirane zone sa stražnjim izvorima topline za ravnomjerno i slojevito kuhanje.

Informacije o datumu izlaska i cijeni još uvijek nisu dostupne.

Uz najavu svoje nove Double Stack friteze, Shark je predstavio niz drugih inovativnih uređaja, uključujući prijenosni ventilator FlexBreeze s baterijom koja traje 20 sati, CREAMi DELUXE aparat za sladoled i smrznuta pića te novu krpu koja čisti podove bez potrebe za kemijskim sredstvima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.