Zaljubili smo se u ovu preslatku pletenu košaru za rublje u obliku slonića

Foto: next.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIRODNI materijali jedan su od glavnih trendova zadnjih godina, stoga sve češće u domovima viđamo namještaj i ukrase izrađene od trske vodenog zumbula. 

Upravo jedan takav predmet smo i pronašli. Riječ je o preslatkoj košari za pohranu odjeće u obliku slonića.

U njoj možete držati što god poželite

Ova pletena košara ima pamučnu unutrašnjost i poklopac, a ono što je čini posebnom su simpatične uši i surla. Osim što je možete staviti u kupaonicu i u njoj skupljati prljavo rublje, ona može služiti i kao košara za dječje igračke, za ručnike ili drugu odjeću. Također, ako želite naučiti svog mališana da spremi svoje stvari nakon igre, ova košara sigurno će vam pomoći u tom naumu.

Košara je visoka 35, široka 28 i duboka 30 centimetara pa će u nju stati što god poželite, a neće zauzimati puno prostora. Možete je kupiti za 51 € (384.26 kn), na web stranici Next.