Zara ima parfem od 10 eura koji miriše jednako kao skupocjeni dizajnerski

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIOR Hypnotic Poison lansiran je 1998., a i preko dva desetljeća kasnije i dalje mu mnogi pokušavaju pronaći duplić. TikTok je preplavljen videima u kojima mnogi uspoređuju parfeme, a dva su se posebno istaknula u konkurenciji kao dostojne povoljne zamjene za Dior. Mogu se pronaći i u našim trgovinama.

"Bočica je lijepa kao i miris"

Parfemi koji su se posebno istaknuli su Zara Hypnotic Vanilla i La Rive Sweet Hope. Dva su to imena koja se uporno ponavljaju kad se govori o duplićima, a dostupni su i u našim trgovinama. Cijena je značajno niža nego kad kupujete originalan parfem, stoga su duplići dobar izbor za one na strogom budžetu.

@lindseyraeee12 dior poison dupe ! have you smelled it ? #perfume #perfumetiktok #fragrancetiktok #diorpoison #designerperfume #perfumecheck #perfumecollection #zaraperfume #zarahaul #zarafragrance ♬ THIS AND THIS DUPES - Sean Anthony
@parfum.zum.fruehstueck DUPE ALARM 💗 #hypnoticpoison #duftzwilling #parfümtiktok #parfumdupe ♬ Unholy - Sam Smith & Kim Petras

"Ali bočica je jednako lijepa kao i miris", "Hypnotic Poison miriše kao ruž", "Da imam novaca, kupila bih original", "Nije to to" glase neki od komentara, a mnogi su se požalili kako je u njihovim državama Hypnotic Poison značajno skuplji nego u SAD-u.

>> Parfem koji košta 11 eura mnoge podsjeća na jedan skupi dizajnerski. Ima ga i kod nas

Mističan i senzualan

Dior Hypnotic Poison je miris kojim dominira vanilija, a njegovi su kreatori Annick Menardo i Christian Dussoulier. Gornje note su kokos, šljiva i marelica, srednje su ružino drvo, jasmin, kim, tuberoza, ruža i đurđevak, a bazne note su vanilija, badem, sandalovina i mošus. Korisnici Fragnatice opisali su miris kao mističan i senzualan te smatraju da je idealan za hladne dane.

Dior Hypnotic Poison, Lijepa.hr, 168.30 eura
La Rive Sweet Hope, DM, 11.25 eura
Hypnotic Vanilla, 30 ml, Zara, 9.95 eura