GAP oduševio novom proljetnom kampanjom. Ljudi pišu: Ovo je genijalno, to nam treba

Foto: gap.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GAP, poznati američki modni brend, predstavio je svoju kampanju za proljeće 2024. godine koja naglašava jedinstvenost i slobodu izražavanja kroz modu. Kampanja potiče ljude da pronađu svoj stil i da budu autentični pri odabiru odjeće.

@gap Introducing #Linenmoves. @Jungle4eva’s worldwide hit “Back on 74” re-imagined with @Tyla. Featuring brand new choreography by @ShayLatukolan. Celebrating the moves that unite us. For individuals who make every move their own. #backon74 #junglebackon74 #backon74🎵 #backon74edit #shaylatukolanchoreography ♬ Jungle Back On 74 - gap

GAP-ova kampanja za proljeće 2024. godine fokusira se na pop glazbu i ples, inspirirana viralnim videom Junglea Back on 74, a u glavnoj ulozi je dobitnica Grammyja Tyla. Cilj je prikazati udobnost ponude GAP-a, poput hlača širokih nogavica i dugih rukava na kopčanje, te privući mlade potrošače koji su zainteresirani za modne trendove. Čini se da je ovaj pokušaj GAP-a da se istakne među konkurencijom brze mode, poput Sheina, privukao pažnju mlađih generacija.

Mnogi su pozivali i druge brendove da slijede ovaj primjer

Oduševljenje fanova izazvala je GAP-ova web stranica na kojoj svu odjeću iz nove kolekcije možete vidjeti u pokretu. Ova inovativna ideja naišla je na veliku podršku na društvenim mrežama, gdje su mnogi pozivali i druge brendove da slijede ovaj primjer.

@isaiah_southall @gap and @Jungle ♬ Jungle Back on 74 - Shay’s Dance Archive

"Pitao sam se zašto brendovi godinama u svojim katalozima ne koriste video umjesto fotografija. I to ovako, na ovaj način. Ne nužno s plesačima, ali pokažite nam odjeću u pokretu", "Šalite se, ovo je savršeno","Ovo je genijalno", "Baš kad sam mislio da je kreativnost mrtva...ovo je nevjerojatno", "Tako dobra ideja", "Vrlo praktično jer možete vidjeti kako se odjeća kreće i kako izgleda iz različitih kutova", "Zašto drugi brendovi ovo ne rade", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.