Zbog spektakularnog pogleda ovo je trenutno najpopularniji apartman na TikToku

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN apartman u Parizu, točnije pogled iz njega, oduševio je ljude na TikToku. Video u kojem se prikazuje pogled iz apartmana u smjeru Eiffelovog tornja i vatrometa samo u jednom danu prikupio je 9.7 milijuna pregleda te mnoštvo lajkova i komentara.

Naime, u petak 14. srpnja se u Francuskoj obilježavao Dan Bastille, tj. nacionalni dan Francuske, i tim povodom održao se spektakularan vatromet. A ovaj apartman imao je jedan od boljih pogleda na to.

@parismonamour.rent #fireworks #fauxdartifice #bastilleday #14juillet #paris #toureiffel ♬ son original - parismonamour.rent

Ispod videa zaredali su se brojni komentari. "Ovo je Pariz koji želim vidjeti", "Ne izgleda stvarno", "Fantastično", "Wow", "Bože! Moći ovo doživjeti uživo. Hvala što ste podijelili!", "Ovo sam osobno iskusio prije pet godina. Najbolji vatromet koji sam ikad vidio", "Tko je još pomislio da se radi o AI-ju?", neki su od komentara.

No ovakav pogled dolazi i s visokom cijenom. Apartman se može naći na Airbnb-ju, a cijena noćenja u kolovozu iznosi 2010 eura (15.144,35 kn) za dvije osobe, a ako biste pak htjeli pogledati novogodišnji vatromet, to bi vas koštalo 11.775 eura (88.718,74 kn).

Uređen u modi Luja XIV.

Ovaj apartman na Airbnb-ju opisuju kao luksuzan i s pogledom koji oduzima dah. "Spavaća soba Luja XIV. je mirna oaza u srcu Pariza, koja pruža trenutak spokoja", napisali su. Zanimljivo je da u apartmanu nema kuhinje ni televizora.

Na podu je mramor uvezen iz Italije, a raskošan namještaj i pozlaćena završna obrada prostora daju nagovještaj raskoši. Prostrana spavaća soba ukrašena je raskošnim, ručno izrađenim namještajem s detaljima od zlatnih listića.

Cijela je kupaonica obložena ružičastim mramorom iz Indonezije, a u njoj se nalazi samostojeća kada od lijevanog željeza. Dnevni boravak, sa svojim zadivljujućim mramornim podovima i prozorima od poda do stropa, pruža pogled na Željeznu Lady, kultni Eiffelov toranj.

Smještaj možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više