Žena podijelila kako nađe najjeftinije letove za bilo gdje preko Google Flightsa

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA, da, ljeto je završilo, ali to ne znači da su završila i putovanja prema bližim ili daljim destinacijama. No mimo otkrivanja lijepih destinacija koje valja posjetiti (u bilo koje doba godine), također volimo otkriti kako proći povoljnije prilikom putovanja. 

Upravo zato korisna je informacija koju je tiktokerica @aroundtheatlas podijelila sa svojim pratiteljima. Naime, koristi jedan "trik" da bi pronašla najjeftinije avionske karte prema bilo kojem odredištu diljem svijeta preko stranice Google Flights. Nije dugo trebalo da ovaj video postane viralan te trenutno broji 1.4 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. 

U polje odredišta treba upisati bilo gdje (anywhere)

Upute koje je podijelila su vrlo jednostavne. Treba otići na Google Flights, upisati grad iz kojeg putujete, a u polje za odredište upisati anywhere (bilo gdje) te polja departure (odlazak) i return (povratak) ostaviti praznima. I to je to, Google će vam potom izlistati letove, možete zumirati po karti i naći onaj koji vam odgovara po povoljnoj cijeni. 

@aroundtheatlas how to get super cheap flights!! #travel #cheaptravel #fyp #travelhacks ♬ original sound - Around The Atlas🌍✈️

Mnogi su joj zahvalili na videu

Neki su u komentarima zahvalili na ovome, neki su rekli da su to već znali, a neki su pak pisali da Skyscanner to radi već godinama. "Hvala ti puno što si ovo podijelila!", "Mogao bih letjeti tamo-amo u Europu nekoliko puta za manje nego što košta prijevoz vlakom do Londona", "Značajka bilo gdje na Skyscanneru također je nevjerojatna", "Hvala ti, nisam ovo znala", "Puno putujem i uvijek koristim Google Flights, nisam ovo znala, hvala", neki su od komentara. 

>> Google Flights od sada pomažu putnicima da uštede novac. Evo kako

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.