"Znam što ću svima kupiti za Božić": Deke u obliku morskog psa hit su na TikToku

Foto: Screenshot TikTok: thesharkieblankettt

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET društvenih mreža ponovno je zaludio novi trend, ovaj put neobičnim proizvodom - dekama u obliku morskih pasa. Na TikToku mnogi oduševljeni korisnici dijele svoje iskustvo s ovim neobičnim i simpatičnim dekama. 

@thesharkieblankettt

Part 6 | I love to see her happy..🥹

♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] - Billie Eilish

Uspjeh ovih deka definitivno ide na račun njihove nevjerojatne simpatičnosti. Morski psi sami po sebi i nisu baš šarmantni, no kada ih pretvorite u meke i umiljate deke, postaju neodoljivi. Korisnici TikToka dijele svoje videozapise u kojima se izležavaju ispod ovih mekanih stvorenja, što izaziva valove smijeha i oduševljenja.

@thesharkieblankettt

Part 3 | I only want to make her happy with this shark blanket 🤦🏼

♬ Jaws (Trap Remix) - Trap Remix Guys

Komentari na TikToku prepuni su oduševljenja: "Preslatko je", "Želim ih", "Ovo izgleda superudobno", "Trebam ovo", "Znam što ću svima kupiti za Božić", samo su neki od komentara.

Ako ste spremni za malo smijeha i veselja, možda je vrijeme da razmislite o nabavi svoje deke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.