Aco Petrović umalo se potukao s Antunovićem, sina mu izbacili iz Cibone

ACO PETROVIĆ jedan je od vjerovnika Cibone koji se nije htio nagoditi s klubom. Sjeo je na račun bivšim poslodavcima, zahtijevajući da mu se isplate i nagomilane kamate na dugovanje od prije devet godina.

Odnosi su se zategnuli, a jučer su naočigled gledatelja i novinara na utakmici juniorskog finala prvenstva Hrvatske i definitivno pukli. Izbornik BiH, bivši trener i Cibonin igrač oštro se sukobio sa Zdenkom Antunovićem na ulazu u tunel. Spustio se s tribine i zaratio najprije riječima, a onda umalo i šakama! Pljuštale su uvrede, Aco je Antunoviću poručio da je neandertalac, Cibonin direktor uzvratio mu je - "Šugo!".

Antunović je Acu na kraju prijavio policiji i utakmicu Zagreba i Cedevite nije pogledao do kraja. Pročulo se i da je inspekcija upala u Acin kafić Amadeus u Ciboninom prolazu, no ono što ga je više pogodilo je činjenica je da bez posebnog objašnjenja njegov sin Marko Petrović izbačen iz druge Cibonine ekipe Kaptol.

Aco je pojasnio da je sud taj koji je odlučio tko je kome i koliko dužan, pa je zbog toga ovih dana Cibonin račun opet blokiran. Poručio je i da nitko neće vršiti mobbing nad njegovim sinom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.