Badr Hari u Čečeniji nokautirao Londta uz glasnu podršku organizatora?!

Screenshot: Youtube 

AKHMAT Fight Night u Čečeniji završen je pobjedom Badra Harija nad Ismaelom Londtom, prekidom u trećoj rundi. Na priredbi su nastupili Dževad Poturak i Ivica Trušček, no obojica su poraženi odlukom sudaca.

Badr Hari u Čečeniji je uživao status velike zvijezde. Predstavio se spektakularnim ulaskom u ring uz specijalce u uniformama, a potom je prikazan i akcijski video u trajanju od nekoliko minuta gdje je marokanski borac, dakako, bio u glavnoj ulozi.

Londta je djelovao potpuno nespremno.

Prva runda krenula s brojanjem već nakon desetak sekundi, a do kraja je Londt, koji u prve tri minute nije uputio niti jedan udarac, još jednom bio na podu. U drugoj rundi je ipak proradio, a jednim opasnim direktom uzrokovao i brojanje Hariju. No, on se vratio i još jednom poslao Londta na pod. U trećoj rundi su obojica napadali, a nakon jednog Harijevog direkta, Surinamac opet pada te dolazi do prekida zbog trećeg knockdowna.

Pomalo je bilo neobično gledati cijelu dvoranu, ali prije svega organizatore same priredbe, kako svim glasom navijaju za Harija. Stvorio se dojam da je Londt doveden na meč s unaprijed dogovrenim ishodom.

No, to nikome nije smetalo, ponajmanje Hariju koji je došao do svoje 117. pobjede u profesionalnoj karijeri.

Poturak primio porciju, ali je ostao na nogama

U sunaslovnoj borbi nastupio je Dževad Poturak te je s 3:0 u rundama poražen od Zabita Samedova. Dževad je prezentirao veliko srce i nevjerojatno čvrstu bradu, gdje je primio nebrojeno mnogo snažnih udaraca. BH Machine je ostao na nogama. Na kraju su obojica nagrađeni velikim aplauzom za vrhunski show koji su ponudili gledateljima.

Nažalost, poražen je i Ivica Trušček. Bolji od njega je nakon tri runde bolji bio mladi domaći borac, Abubakar Vagaev. Ivica nije iz ringa izašao pognute glave jer je pružio odličnu borbu. Nekoliko puta opasno je pogađao protivnika, no borac iz Čečenije je ukupno ipak bio bolji. Kontrolirao je klinč, radio štetu koljenima te vrlo pametno kontrirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.