Bilić nije zadovoljan: Igrali smo ispod naše razine, bilo bi nezasluženo da smo pobijedili

"GENERALNO gledajući protiv Norveške nije bilo dobro. To je bilo ispod naše razine", započeo je Slaven Bilić svoju analizu jučerašnje generalke hrvatske reprezentacije protiv Norveške. I doista, nije bilo dobro. Norvežani su redali šanse kao na pokretnoj traci. Obrana je izgledala u najmanju ruku sramotno, dok vezni red i napad uopće nisu izgledali.

"Sporo smo otvorili utakmicu. Falilo nam je agresivnosti i nikako nismo mogli ući u ritam utakmice. Nisam zadovoljan, dopuštam da su malo teške noge, ali ipak...Sada je na nama da osvježimo igrače i da poradimo na finesama", rekao je Bilić, kojem su u Oslu nedostajala dva prvotimca - Ćorluka i Modrić.

"Gledajte, mi smo znali da će bez Ćorluke i Modrića biti teško, ali puno više smo očekivali od ostalih igrača. Nismo igrali dobro protiv protivnika koji nije kvalitetniji od protivnika s kojima ćemo se susresti na Euru. Izvedba je bila jako loša. Bilo bi nezasluženo da smo pobijedili", poručio je izbornik pred kamerama HTV-a, koji će utakmicu Irske pratiti u Budimpešti.

"Bilo bi neprofesionalno od mene da se ne pojavim tamo", zaključio je Nane.

Dujmović: Nema brige, pa svi su izgubili

Tomislav Dujmović uklopio se u katastrofalnu igru hrvatske reprezentacije. Njegova zamjena Ognjen Vukojević bio je puno konkretniji, brži i borbeniji što znači da bi Dujmović mogao izgubiti mjesto u prvih jedanaest na Euru.

"Da, svi smo podbacili. Obrana je bila daleko od napada, a vezni red nije uspio spojiti tu prazninu. Nismo imali igrača koji bi nas povezao. Mi ne očajavamo, pa pogledajte, skoro pa sve reprezentacije su izgubile, nema brige", pokušao je objasniti Dujmović.

Hrvatski reprezentativci danas su dobili slobodan dan, a ponovno će se okupiti u ponedjeljak, 4. lipnja. U posljepodnevnim satima očekuje ih trening na maksimirskom stadionu, a već 5. lipnja krenut će prema Poljskoj, u Varšavu, te će se smjestiti u svoju bazu u Warki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.