Bilićevo prvo pojačanje nije Ćorluka nego Samedov: Lokomotiv ga za 9 milijuna eura oteo ispred Zenita i Anžija

Aleksandr Samedov u vrijeme prvog staža u Lokomotivu, na prijateljskom dvoboju protiv Reala 2007.

ALEKSANDR SAMEDOV, koji igra na desnom krilu i prošle sezone je za moskovski Dinamo u 48 utakmica zabilježio sedam golova i čak 15 asistencija, prvo je pojačanje Lokomotiva otkad ga je preuzeo Slaven Bilić, pišu ruski mediji.

Bilić nasmijan odradio prvi trening s Lokomotivom

Isti izvori navode da iz jednog u drugi moskovski klub prelazi za devet milijuna eura, pri čemu je Bilićev klub pobijedio najjaču moguću rusku konkurenciju za Samedovljev potpis - prvaka Zenita i Anžija, najbogatijeg tamošnjeg kluba.

Samedov (27) azerskog je porijekla, a za Rusiju je debitirao u jesen prošle godine. Iako ga je Advocaat korisitio u dvije kvalifikacijske utakmice za Euro, nije ga vodio na Euro.

Igrač za čiji se prelazak još čeka službena potvrda, sjajan je dribler, a broj asistencija za trećeplasiranu momčad prošlogodišnjeg ruskog prvenstva dokazuje zašto se za njega otimala ruska elita.

Zanimljivo, Samedov je već igrao u Lokomotivu, koji gaje 2005. od Spartaka kupio za 4 milijuna eura, ali je nakon tri godine Samedov prešao u Moskvu, da bi prije dvije godine produžio u još jedan moskovski klub - Dinamo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.