Bugarski lijek za Mamićevu glavobolju: Treći put zovu Peteva za trenera!

Foto: Screenshot; Sportni.bg

BIVŠI trener Ludogoreca Ivaylo Petev jedan je od glavnih kandidata za novog trenera Dinama, pišu bugarski mediji.

Bugarski Sportni javlja kako Modri pokušavaju uvjeriti trenera Željezničara Amara Osima da dođe u Zagreb, a ako Mamićima to ne uspije okrenut će se Petevu. Bugari također podsjećaju kako je Zdravko Mamić zvao Peteva u Dinamo prošle sezone kada su Modri u šokantnoj završnici izbacili Ludogorec iz Lige prvaka, ali Petev je tada odbio poziv iz Zagreba.

Novi poziv iz Zagreba uslijedio je prije gostovanja PSG-a na Maksimiru u sklopu 6. kola Lige prvaka, ali Petev se i tada zahvalio Mamiću.

U međuvremenu, Petev je katastrofalno startao u novu sezonu. Ludogorec je poražen u bugarskom Superkupu, a zatim su se zaredali porazi u domaćem prvenstvu i u 2. pretkolu Lige prvaka. Gazda Ludogoreca Kiril Domuschiev nije imao milosti prema Petevu te mu je uručio otkaz.

Ako prihvati poziv Dinama, Petev će postati treći bugarski trener koji je vodio hrvatski klub. Podsjećamo, Hajduk je do sada u svojoj povijesti jedini angažirao bugarske stručnjake. Davne 1987. godine "Bile" je vodio Ivan Vutsov, a u novijoj povijesti sjećamo se Krasimira Balakova.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.