Cardiffov veznjak u Manchesteru zakasnio na klupski bus, pa se vratio s navijačkim vlakom!

Foto: Twitter

CARDIFF CITY, jedan od dva velška predstavnika u Premiershipu ove sezone, očekivano je poražen prošlog vikenda na Etihadu, no ono što se po povratku u Wales dogodilo veznjaku tog kluba svakako spada u rubriku "neočekivano".

Čileanac Gary Medel zakasnio je, naime, na klupski autobus te je bio prisiljen pronaći alternativni način povratka u Cardiff. Srećom po njega, vlak koji je vraćao navijače Bluebirdsa s gostovanja, na kojem je njihov klub izgubio 2:4, nije krenuo tako brzo pa su fanovi dobili priliku ekskluzivnog putovanja s jednim od omiljenih igrača najdražeg im kluba. Igrač pristigao prošlog ljeta iz Seville ispisao je tako jednu od zanimljivijih ovosezonskih priča s Otoka.
 
Boravku Medela u vlaku s navijačima svjedoče slike kojima su se mnogi njegovi suputnici naknadno pohvalili na društvenim mrežama, a zasigurno im je ovakav rasplet pomogao da lakše podnesu novi poraz i posljednje mjesto na tablici engleske Premier lige. Uostalom, i izraz lica Čileanca sugerira kako mu ova promjena rutine nije teško pala.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.