Cibonina prva meč-lopta za obranu naslova: "Bolji smo i kvalitetniji od Zadra"

Foto: Cropix

CIBONA večeras u Draženovom domu od 20 sati ima prvu priliku za obranu naslova prvaka Hrvatske.

"Vukovi" u finalnoj seriji koja se igra na tri pobjede vode 2:0 protiv Zadra i večeras mogu zaključiti posao i osvojiti svoj ukupno 18. domaći naslov. Prve dvije utakmice, u Zagrebu i na Višnjiku Cibosi su dobili sa po 16 razlike, ali trener zagrebačkog sastava Danijel Lutz poziva na oprez, svjestan da unatoč prednosti od 2:0 Zadar neće doći u Zagreb bez ambicija.
 

"Momci su karakterno sjajni, vidi se da imamo kvalitetu koju u ovom trenutku prikazujemo. Ono što je najbitnije jest da smo mi na poziciji da odlučujemo, sve ono što Zadar nudi mi moramo proučiti i iz toga tražiti pobjedu. Sve utakmice koje su trebali dobiti ove sezone oni su dobili, tako da moramo zaustaviti taj niz Zadra. Dosta smo vremena proveli na analiziranju Zadra, naš utrošak energije je morao biti vrlo efektivan. Oni su digli agresivnost nakon prve utakmice, no mi smo svugdje našli odgovor na tu njihovu energiju", poručio je Lutz.

Kapetan Marin Rozić naglasio je da idu završiti ovo finale i sezonu.

 
"Dat ćemo sve od sebe da to dobro napravimo. Vjerujem da i oni dolaze jako motivirani, no mi držimo sve konce u svojim rukama i nadam se da ćemo pobijediti. Zadar je agresivna i motivirana ekipa, ali mislim da smo mi sad bolja i kvalitetnija ekipa", zaključio je Rozić.
 
Treća utakmica finalne serije za prvaka Hrvatske igra se u Draženovom domu s početkom u 20 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.