Crveni odgodili odlazak na pripreme: Igrači pozvani kao svjedoci u slučaju Pralija - Barbarić



PRVOTIMCI RNK Split trebali su se danas, sukladno najavama, u večernjim satima uputiti autobusom prema Grazu odakle su trebali sutra u ranim jutarnjim satima poletjeti za Tursku.

S obzirom da je međuvremenu veći broj igrača i pripadnika stručnog stožera, primio poziv državnog odvjetništva da se u svojstvu svjedoka, vezano uz istragu o Nenadu Praliji i Špiru Barbariću, pojave pred istražnim tijelima upravo u vrijeme kad su trebali biti u Turskoj, uprava, zajedno sa stručnim stožerom i igračima odlučila je odgoditi put, stoji na službenim stranicama kluba.

Ovakva odluka je donesena u želji da se poštuju svi pozitivni propisi Republike Hrvatske i da se omogući istražnim organima da u što kraćem roku ispitaju svjedoke. Naime poznato je da su Nenad Pralija i Špiro Barbarić zadržani u istražnom zatvoru zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Ispitivanjem svjedoka prestaje i razlog njihova zadržavanja. Po svemu sudeći svi "putnici za Tursku" trebali bi biti ispitani do petka te bi se na put krenulo u subotu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.