Dinamo predstavio tri nova pojačanja, Carrasco poručio: "Nećete požaliti što ste me doveli"


 

DINAMO je u Maksimiru predstavio trojicu novih igrača. Proteklih tjedan dana potpisali su Marcelo Brozović, Bryan Carrasco i mladi vratar Ante Mrmić.

Sportski direktor Zoran Mamić bio je zadovoljan obavljenim poslom:

"Zadovoljstvo mi je predstaviti naša nova tri mlada igrača. O Marcelu svi sve znate obzirom da je igrao u Lokomotivi, a Ante Mrmić dolazi iz Varaždina kao naš novi vratar. Što se tiče Bryana Carrasca, on je mladi i A reprezentativac Čilea za kojeg mislimo da može dignuti kvalitetu naše momčadi".

19-godišnji Marcelo Brozović stigao je iz Dinamove "B-momčadi" Lokomotive.

"Sretan sam što sam došao u Dinamo i nadam se da ću opravdati očekivanja. Nadam se da ćemo ove godine uzeti koji bod u Ligi prvaka, a svi znamo što su ciljevi Dinama u domaćem prvenstvu", kaže Brozović i dodaje:

"Ne osjećam pritisak, za to nema razloga. Svaki trening i utakmicu ću dati sve od sebe. Vidim se u najboljih jedanaest, a vjerujem i u minutažu u Ligi prvaka".

Sin poznatog hrvatskog vratara Marijana Mrmića stigao je iz Varaždina, ali na ulazak u prvu momčad morat će pričekati:

"Ovo je ostvarenje mog sna. Trenirat ću i raditi da budem što bolji, al moje vrijeme tek dolazi. Otac mi kaže da sam bolji nego on u ovim godinama", rekao je Mrmić.

Posljednji igrač koji se predstavio javnosti bio je 21-godišnji Čileanac Bryan Carrasco:

"Dinamo je najveći klub u Hrvatskoj i drago mi je što sam došao. I Pedro Morales mi je ispričao svašta lijepo o onome što me čeka", rekao je igrač koji u Dinamo dolazi na posudbu.

"Nismo ga uživo gledali, ali kroz skautske službe Udinesea i Bayera iz Leverkusena koje su ponajbolje na svijetu te s kojima surađujemo, smo obratili pažnju na njega. To je zapravo jedini razlog što smo dogovorili posudbu, a ne transfer", rekao je Zoran Mamić.

"Ima fantastičnu igru jedan na jedan, centaršut i brzinu. Već je imao ugovor s Udineseom, no nije završio tamo zbog broja stranaca, a svi znamo kako dobro radi njihova skautska služba. Uvjeren da ćemo otkupiti njegov ugovor već na proljeće", dodao je mlađi Mamić.

Carrasco, čiji je uzor Brazilac Dani Alves na kraju je rekao: "Dinamo neće zažaliti što me je doveo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.