Dinamo u prvoj pripremnoj utakmici poražen od njemačkog drugoligaša

Foto: AFP

DINAMO je na pripremama u Turskoj odigrao prvu prijateljsku utakmicu. Poražen je s 1:0 od šeste momčadi njemačke druge lige, Munchena 1860.

Dinamo je utakmicu počeo u sastavu: Kelava, Vrsaljko, Šimunović, Šimunić, Ibanez, Ademi, Pamić, Husejinović, Brodić, Rukavina i Krstanović. Modri su u prvom poluvremenu bili bolja momčad, stvorili više prilika, ali najveću je propustio Munchen kada je Stahl nakon kornera pogodio gredu.
 
Kruno Jurčić na poluvremenu je zamijenio svih jedanaest nogometaša, pa su za Dinamo u drugom dijelu igrali: Mitrović, Tomečak, Jedvaj, Čalušić i Pivarić, Leko, Brozović, Kovačić, Sammir, Čop, Beqiraj.

Odmah na početku drugog poluvremena Dinamo je mogao do vodstva. Čop je s lijeve strane pucao, njemački vratar obranio njegov udarac, a Sammir odbijenu loptu poslao pored gola.

U 55. minuti Sammir je tukao s ruba kaznenog prostora, ali Ochs još jednom odlično brani. Osam minuta kasnije uslijedila je kazna za promašene prilike. Moritz Volz je silovitim udarcem s 20 metara svladao Mitrovića.

Deset minuta prije kraja utakmice Sammir je još jednom zaprijetio Ochsu, iz kornera je pogodio prečku. Do kraja susreta Dinamo je dominirao, ali nije uspio izjednačiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.