Efikasna Borussija se vratila u velikom stilu: Tri komada Herthi za nastavak golgeterske serije

 Foto: Getty Images / Guliver Images

U susretu trećeg kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia Dortmund je pobijedila berlinsku Herthu 3:1 i tako preuzela vodstvo na ljestvici.
 
Golove za sastav iz Dortmunda zabili su Mats Hummels (27), Pierre-Emerick Aubameyang (51) i Adrian Ramos (90+3), dok je strijelac za goste bio Salomon Kalou (78). Borussija je tako nastavila svoju golgetersku seriju. U prve tri utakmice Bundeslige su zabili 11 golova, a u zadnje dvije utakmice u 4. pretkolu Europa lige su zabili isto 11 što znači da su u zadnjih pet službenih utakmica zabili čak 22 pogotka.                               
 
U drugom nedjeljnom dvoboju Weder je pobijedio Borussiju Moenchengladbach 2-1. Strijelci za prvu pobjedu Werdera ove sezone bili su Aron Johannsson (39-11m) i Jannik Vestergaard (53), a Felix Kroos je u 88. minuti promašio kazneni udarac. Za goste je zabio Lars Stindl (45).                                 
Na ljestvici vode Borussija Dortmund i Bayern Munchen sa po devet bodova, no Borussija ima za jedan gol bolju razliku pogodaka. Slijede Wolfsburg i Koln sa po sedam bodova. Na začelju su Borussia Moenchengladbach i Stuttgart bez bodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.