Hajduk došao uveličati obljetnicu Dinare, pa sramotnom predstavom na terenu počastio kninsku publiku

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

Nogometaši Hajduka remizirali su u prijateljskom ogledu u Kninu protiv tamošnje Dinare, u susretu koji je odigran povodom proslave 100 godina postojanja tog kninskog kluba. Utakmicu je popratilo 1500 gledatelja, koji se i nisu mogli nauživati lijepog nogometa koji su im trebali prezentirati "splitski bili". Pristupom, igrom i krajnjim rezultatom Splićani su se poprilično osramotili u Zvonimirovu gradu.
Gubio je Hajduk dobar dio utakmice, a pogotkom Kiša pred sam kraj tek je ublažio svoju sramotnu predstavu. Strijelac za Dinaru bio je Matić, a konačan rezultat pokazivao je 1:1 na semaforu kninskog igrališta.


Strateg Bijelih, Igor Tudor ovaj susret neće tretirati generalkom za Dinamo, jer da ga je okarakterizirao takvim, onda se ničem dobrom ne bi mogao nadati u derbiju koji mu predstoji. Ovako će sve ostati samo na tome da se Hajduk obrukao u prijateljskom susretu s Dinarom, klubom koji za dva tjedna počinje prvenstveno natjecanje u najnižem rangu šibenske županije.

Kažimo da u ovoj utakmici nisu nastupili Kalinić, Kouassi, Vršajević i nova akvizicija momčadi sa Poljuda, gruzijac Iludrize.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.