Inter nakon novog poraza tek sedmi - Stramaccioni shrvan: Ova sezona je ukleta

Foto: Cropix

ANDREA STRAMACCIONI vjeruje kako je aktualna sezona ukleta za Nerazzurre, što zbog ozljeda što zbog tragičnih sudačkih odluka...

Inter je ovoga vikenda upisao novi neuspjeh, a porazom od Cagliarija milanski klub pao je na tek sedmo mjesto Serie A, izvan pozicija koje vode u kontinentalna natjecanja.

"Ključ je bila još jedna ozljeda u ovoj ukletoj sezoni, jer smo izgubili Waltera Gargana. Njegovim smo odsustvom izgubili nešto u smislu ravnoteže. Potom je s klupe ušao Yuto Nagatomo, pa se i on ozlijedio nakon tri minute, tako da smo izgubili nova dva igrača za srijedu", rekao je Stramaccioni.

"Svaka momčad koja izgubi dvojicu napadača zbog ozljeda (Cassano, Milito), kao i druge velike igrače (Palacio), bi se također mučila da bude uspješna", dodao je.

"Bio je sumnjiv incident na Tommasu Rocchiju u prvom dijelu za koji je trebao biti dodijeljen crveni karton zbog zaustavljanja čiste prilike. Danas je suca zavarao Pinilla (izborio penal za Cagliari), dok prošlog tjedna protiv Atalante nije bilo ničega (isto je dosuđen penal protiv Intera). Ovo je zaista ukleta sezona, kako se može inače dosuditi takav penal", zaključio je.

Spas sezone za Nerazzurre tako je svakako susret polufinala talijanskog Kupa, koji su srijedu igraju na San Siru protiv Rome. U prvom dvoboju u Rimu, Roma je slavila s 2:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.