"Izbornik mi je rekao da odjebem": Ganci ljubili premije, Muntari i Boateng izbačeni iz reprezentacije

Foto: Screenshot; Twitter

GANA se ne prestaje sramotiti na ovom SP-u. Prvo je svijet šokirala vijest kako su vodeći ljudi Nogometnog saveza Gane pokušali namjestiti prijateljsku utakmicu, a nakon toga uslijedio je novi šou koji je predsjednika Gane koštao tri milijuna dolara. Naime, ganski reprezentativci ucijenili su predsjednika države pred kojeg su postavili ultimatum ili dodatne premije ili bojkotiramo utakmicu s Portugalom.

Predsjednik Gane John Dramani Mahama ukrcao je tri milijuna dolara u privatan avion kojeg je zatim poslao u Brazil kako bi utišao pohlepne nogometaše. U javnosti su se pojavile fotografije na kojima igrači ljube novac koji su dobili iznudom, a dan nakon toga nastao je novi problem u kampu. Kevin-Prince Boateng i Sulley Muntari posvađali su se s izbornikom Akwasijem Appiahom, koji ih je protjerao iz reprezentacije.

Boateng tvrdi: Nisam ništa loše napravio!

Boateng je u razgovoru za njemački Bild objasnio što se dogodilo.

"Pojavile su se informacije kako smo Muntari i ja vrijeđali izbornika, ali to nije istina. Zezali smo se na treningu, a izbornik je odmah poludio i poslao nas u svlačionicu. Kasnije sam ga pitao u čemu je problem, a on mi je odgovorio: "Odjebi!"

Nisam se htio svađati s izbornikom te sam prihvatio njegovu odluku. Napustio sam kamp, a dečkima želim svu sreću u utakmici protiv Portugala", rekao je Boateng.

Utakmica između Portugala i Gane na rasporedu je večeras u 18 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.