"Jebote ja više! Ako ne moš trčat, jebote ostavi se košarke!" Pogledajte kako je Cibonin trener "polutzio"

Screnshot: Youtube

DANIJEL LUTZ, mladi Cibonin trener, koji je nakon godina asistiranja konačno otkazom Mršiću dobio priliku voditi klub njegovog života, pokazao je kako je u žaru borbe sušta suprotnost mirnom, ugodnom i uglađenom "zagrebačkom dečku", što je dojam kakav o njemu ima svatko s kim je komunicirao.

Na Ciboninom gostovanju kod Igokee u Regionalnoj ligi, njegovi igrači nisu dobro ispratili jednu kontru suparnika, nakon čega je Lutz zatražio time out. Ali, minuta odmora, pretvorila se u minutu pakla za njegove uspavane igrače:

"Jebo vas je više! Pucaš tricu i evo dvica na drugoj strani! Ako ne moš trčat, jebote ostavi se košarke više!" doslovno je urlao Lutz na svoje igrače, ponajprije na Tomislava Zubčića, na kojeg se odnosio "savjet" o prestanku bavljenja košarkom.

Naravno, ovakve, pa i puno gore riječi, treneri govore igračima u svim sportovima tijekom odmora, ali i same igre. Međutim, Lutz i njegovi igrači prilikom gostovanja u Laktašima bili su "ozvučeni" zbog televizijskog prijenosa i zato su ove trenerske upute postale poznate.

Trener Cibone s razlogom se ljutio, jer njegova momčad prije ovog time-outa prosula je devet bodova prednosti, a na kraju je izgubila utakmicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.