Jeffrey iz penala zaključio dramu kod KAC-a. Medvjedi ostali na vrhu: "Trener nam je rekao da nije gotovo!"



MEDVEŠČAK je i dalje vodeća momčad EBEL lige! U Klagenfurtu su na penale slavili sa 4:5.

Medveščak je dobro otvorio 23. utakmicu sezone, a NHL-ovac Jeffrey doveo ih je u vodstvo već nakon 50 sekundi igre. U drugoj trećini KAC je bljesnuo i zabio četiri gola za veliki preokret. Medvjedi su se oporavili u trećem periodu, Miller je smanjio nakon 40 sekundi, Jeffrey dodao još jedan gol za 4:3, a spas Medvjedima 45 sekundi prije kraja donio je Miller golom za 4:4.

U produžecima nije bilo golova, a iz penala je Jeffrey osigurao Medveščaku novu pobjedu! Amerikanac je nekoliko sati ranije dogovorio novi ugovor s Medvjedima do Božića.

"Ovo je važna pobjeda, naročito nakon ovakve lude utakmice. Isključenja su nam poremetila ritam, a KAC je iskoristio svoje prilike. Trener nam je u drugoj pauzi rekao da ništa nije gotovo, da trebamo brzi gol i preokrenuti utakmicu", rekao je Adam Miller koji je bio strijelac za 4:4 45 sekundi prije kraja utakmice.

"Pokazali smo karakter i uspjeli izjednačiti, a na kraju nakon izvođenja kaznenih udaraca doći do velike pobjede. Drago mi je zbog mojih golova i dobre igre, ali ovu utakmicu dobili smo odličnom momčadskom igrom", dodao je Miller za službenu stranicu kluba.

Vienna Capitalsi slavili su kod Innsbrucka 0:2 i ostali na istom broju bodova kao i Medveščak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.