Karlović o prokletstvu Indoorsa: Dogodine ću iznajmiti vračaru da mi se popiški pred vrata svlačionice

IVO KARLOVIĆ bio je tek djelomično razočaran nakon četvrtfinalnog poraza od Mikhaela Južnija. Karlović je odigrao odličan susret i svjestan je toga.

"Igrao sam jako dobro i ako postoji nekakva utjeha u porazu, onda je to ta činjenica. Odlučivale su sitnice, nekoliko voleja i ne pretjerujem kada kažem da je ovaj susret vrlo lako mogao otići u moju korist, odnosno da sam mogao dobiti sva tri seta koja smo igrali", istaknuo je hrvatski tenisač nakon dvoboja.

Div sa Šalate vrlo je raspoloženo govorio o prokletstvu na Zagreb Indoorsu...

"Da, neće mi, nikako da prođem to četvrtfinale. Kao da se radi o kakvom prokletstvu, izgleda da ću sljedeće godine morati angažirati kakvu vračaru da mi se popiški na vrata od svlačionici, ne znam što drugo. Ali život ide dalje, valja se okrenuti parovima. Mlad sam, bit će još prilike, a uvijek postoji mogućnost da potplatim svog protivnika u četvrtfinalu i tako prođem dalje", rekao je uz hihot.

Sljedećeg tjedna na rasporedu je Davis Cup...

"Ja i Dodig smo u dobro formi kao što vidite i mislim da imamo dobru momčad i dobre šanse da pobijedimo. Naravno da bi bilo bolje da je Čilić s nama, ali što je tu je. Idemo dati sve od sebe", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.