Keane i Trapattoni ne pomišljaju na poraz protiv Talijana: Želimo se vratiti u Irsku s tri boda!

"DA NAPRAVIM pet ili šest izmjena u momčadi svi bi me optužili da favoriziram Italiju. Tako da ću na teren poslati najjaču postavu Irske, odnosno onu postavu koja nas je dovela ovdje na Euro", poručio je Giovanni Trapattoni nakon što su se pojavile sumnje da bi mogao popustiti svojim sunarodnjacima Talijanima, kojima treba što veća pobjeda nad Irskom.

U skupini C pojavila se velika nervoza i strah od dogovaranja i namještanja utakmica. Trapattoni, koji je najstariji izbornik na Euru, već je jednom proživio takvu situaciju i to upravo s Italijom, koju su s Eura izbacile Danska i Švedska.

"S obzirom na to koliko se potencira to pitanje, čini mi se da se to neće dogoditi. Sada puno više očiju nadzire taj problem nego 2004. godine. Naravno da je sve moguće, ali nadam se da se to neće ponoviti", zaključio je Trap.

Keane: Talijani znaju da ćemo im pružiti otpor


Da Irci neće "šaptom pasti" potvrđuje i njihov kapetan legendarni Robbie Keane.

"Vjerujem da Talijani znaju kako im nećemo popustiti. Pa ne idemo mi igrati samo da nas oni pregaze. To se neće dogoditi. Vjerujte mi da ćemo im pružiti maksimalan otpor. Želimo se vratiti u Irsku s tri boda!", rekao je Keane.

Posljednje utakmice skupine C igrat će se u isto vrijeme, 20:45 sati, u ponedjeljak. Hrvatska, podsjećamo, igra protiv aktualnih europskih i svjetskih prvaka Španjolaca, dok Talijani prolazak u četvrtfinale traže preko Irske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.