Kickboksači zapalili Laktaše: Marjanović nokautirao Panga, porazi Kujundžića i Mehića

Foto: KBK Hektor Laktaši

U PETAK je u Laktašima (Bosna i Hercegovina) održan kick boksing event World Fighting League, gdje smo pratili nekoliko istaknutih regionalnih boraca.

U glavnoj borbi večeri domaći heroj Denis Marjanović je svladao Nizozemca Iwana Panga zaokruživši odličnu večer prepunu dobrih dvoboja. Marjanović je sve tri runde bio bolji od svog protivnik te je na koncu uspio nokautirati Panga u posljednjoj dionici. No, zato se u Laktašima nije najbolje proveo hrvatski borac Mladen Kujundžić koji je poražen od Fabia Kwasija nakon što se "Dynamiteu" brojalo tri puta u drugoj rundi, te je samim time i sudac morao prekinuti meč.

Poraz je doživio i mladi srpski udarač Marko Adamović. On se sučelio s Marvinom Monteirom te su na koncu suci podijeljenom odlukom sudaca pobjedu dali Nizozemcu. Ipak, Adamović je pružio odličan otpor te mu je na tome čestitao i vlasnik promocije Melvin Manhoef pozvavši ga da sudjeluje na WFL turniru u Nizozemskoj.

Do novog slavlja je stigao i "Bosanski dijamant" Igor Emkić svladavši Dennisa Ipnemu. Borac iz Tuzle je zasluženo slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon što je sve tri runde bio puno bolji borac u ringu.

Poraz je, nažalost, doživio "BH buldožer" Elmir Mehić. Poslije tri runde pravog rata protiv Nizozemca Donegija Abene, suci su prednost dali gostujućem borcu.

Publika nije mogla uživati u nastupu Matijasa Barića koji je zbog ozljede lakta otkazao meč protiv Bojana Džepine iz Srbije.

WFL - Laktaši

Denis Marjanović def. Iwan Pang via. KO, R3
Fabio Kwasi def. Mladen Kujundžić via TKO, R2
Marvin Monteiro def. Marko Adamović via. Podjeljena odluka sudaca
Donegi Abena def. Elmir Mehić via. Podjeljena odluka sudaca
Igor Emkić def. Dennis Ipema via. Jednoglasna odluka sudaca
Hasan Toy def. Albin Fajković via. TKO, R1

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.