Kijevljani se bez Kranjčara namučili protiv Borussije, Lille prošao nakon produžetaka

ODIGRANI su uzvrati playoffa Lige prvaka. Celtic, Cluj, Dinamo Kijev i Spartak pronašli su svoje mjesto među 32 najbolje momčadi Europe, dok Lille i Copenhagen igraju produžetke.

Dinamo Kijev se namučio nakon što je u prvoj utakmici slavio s 3:1 u gostima. Borussia je u Kijevu u 78. minuti imala 2:0 nakon autogola Khacheridija i pogotka Aranga. No, na 2:1 je smanjio Ideye i rezultat se više nije mijenjao.

Ognjen Vukojević u igru je ušao na početku drugog poluvremena i u 65. minuti je zaradio žuti kartonom. Niko Kranjčar je odgledao cijeli susret s klupe.

Celtic je slavio na svom Parkheadu s 2:0 protiv Helsingborga i tako s ukupnih 4:0 izborio natjecanje po skupinama. Golove su zabili Gary Hooper i Victor Wanyama.

Cluj je potvrdio 2:1 pobjedu na gostovanju kod Basela s minimalnih 1:0, a jedini gol na susretu zabio je Pantelis Kapetanos u 20. minuti. U Baselu mogu žaliti za promašenim jedanaestercem Alexandera Freija iz 42. minute.



Spartak je na gostovanju u Istanbulu kod Fenerbahčea obranio 2-1 pobjedu iz Moskve odigravši 1:1. Ferreira da Silva Ari doveo je Spartak u vodstvo već u 6. minuti iz neposredne blizine, dok je gostima nadu vratio Moussa Sow u 69. minuti.

Lille je protiv Kopenhagen nakon 90 minuta imao 1:0, a budući da su Danci istim rezulatom slavili u prvoj utakmici igrali su se produžeci. Ligu prvaka Francuzima je donio De Melo u 105. minuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.