Kovač: Atmosfera u momčadi je bolja nego što je uobičajeno nakon poraza

Foto: Hina

NIKO KOVAČ krenuo je s igračima pripreme za operaciju Kamerun, u glavama izbornika i hrvatskih reprezentativaca samo je pobjeda nad Kamerunom koja bi ih ostavila u igri za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva.

Jedan od aduta u tom susretu svakako će biti i povratak Marija Mandžukića nakon što je odslužio kaznu zbog crvenog kartona zarađenog protiv Islanda. 
 
"S Mandžukićem ćemo dobiti na kvaliteti, on bi mogao biti igrač odluke u sljedeće dvije utakmice", rekao je Kovač o svom najskupljem napadaču.
 
Optimist je, kao i mnogi, nakon igre prikazane protiv Brazila, mada je jasno da će ogledi s Kamerunom i Meksikom biti nešto drugačiji, zahtijevati promjenu u načinu igre, ali i nošenje s pritiskom, koji je sad na Hrvatskoj.
 
"Atmosfera u momčadi je bolja nego što je uobičajeno nakon poraza", otkrio je izbornik, kako prenose brazilski mediji. "Odigrali smo odličnu utakmicu i ako ćemo ponoviti takvu igru, stvari će se dobro razvijati po nas."
 
"Vidim u očima svojih igrača da žele još više, da žele biti još bolji. Možemo biti optimisti", za kraj će Kovač, koji je protiv Brazila doživio prvi poraz kao izbornik neke od hrvatskih reprezentacije, U21 ili seniorske.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.