Livaja se pokajao: Ispričavam se Radovanoviću, ali nije istina da je bilo krvi!

Foto: Guliver Images/Getty Images

MARKO LIVAJA ponovno se našao na meti talijanskih novinara, ali ne zbog odličnih partija, već zbog sukoba s Ivanom Radovanovićem. Međutim, Livaja se pokajao zbog svog ponašanja.

"Obećavam da će me navijači i suigrači u Atalanti pamtiti samo po dobrim igrama. Okrećem novu stranicu u karijeri i prije svega želim se ispričati svima u klubu, predsjedniku, treneru i suigračima. Volim ovaj klub, osjećam se odlično i vjerujem da ću svojim igrama doprinijeti što boljem plasmanu Atalante", rekao je Livaja, kojeg navijači u Bergamu obožavaju, a naročito predsjednik kluba Antonio Percassi.

Međutim, svi su bili zgroženi zbog incidenta s Radovanovićem, kojeg je Livaja udario šakom u glavu. Hrvatskom napadaču ovo nije prvi "prijestup". Nedavno je bio suspendiran jednu utakmicu nakon što se verbalno sukobio s trenerom Colantuonom.

"Ispričavam se Radovanoviću. Stvarno mi je žao zbog toga, reagirao sam nakon jednog oštrog duela i, ponavljam, žao mi je. No, moramo napomenuti da nije istina da je bilo krvi i da sam se pritom smješkao", rekao je talentirani napadač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.