Maločin impresario: Ja u Maksimiru prodavao Marija Dinamu? Kakva laž, tamo nisam bio dvije godine!

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

FRANE PAŠALIĆ, poduzetnik i menadžer Marija Maloče, kapetana Hajduka koji se svim silama trudi prodati u inozemstvo, oštro je demantirao "provjerenu infromaciju" koja se pojavila u medijima, kako je prije par dana bio u Maksimiru, gdje je, ide priča dalje, dogovarao prodaju, odnosno povratak Maloče u Dinamo.

"Evo, čitam i ja kako sam se sastao sa Zdravkom Mamićem na Dinamovom stadionu i dogovarao Mariov transfer. Kakva laž, pa u Maksimiru nisam bio dvije godine!", ne može Pašalić doći sebi od dezinformacije i objašnjava zašto nema šanse da bi kapetan Hajduka otišao u Dinamo:

"Mario će se prodati u inozemstvo. U zadnjih godinu dana nije imao sreće, ozlijedio bi se baš kada je imao konkretne ponude, ali uvjeren sam da su takvi pehovi prošlost i da ćemo do kraja ovog prijelaznog roka realizirati njegov transfer."

Podsjećamo, Maloča je ušao u zadnju sezonu ugovora s Hajdukom, koji za njega traži 3.5 milijuna eura. Međutim, za sada su se javili tek Genclerbirligi, koji nudi 1.5 i Basel s ponudom od 2 milijuna eura.

Kao što je slučaj i s ostalim zloglasnim i po Hajduk štetnim ugovorima koje su sklapale prijašnje garniture na Poljudu, odšteta se dijeli u omjeru 60 posto klubu, 40 posto igraču (Maloča taj iznos dijeli po pola s menadžerom), tako da Hajduk u svakom slučaju dobiva daleko manje od navedena 3.5 milijuna eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.