Mančesterski derbi u znaku žestoke argentinske svađe: Aguero i Rojo na SP-u se zamalo potukli zbog djevojke

Foto: Guliver Image/Getty Images

VELIKA SVAĐA između Sergia Aguera i Marcosa Roja, koja traje od SP-a u Brazilu, opet se razbuktala pred derbi Cityja i Uniteda.

Sukob, kojeg su od toga da preraste u tučnjavu spriječili suigrači i treneri i kojem je uzrok Aguerova djevojka Karina Tejeda, bio je razlog zašto je napadač Cityja u zadnji tren odustao od prigodnog treninga s djecom u Manchesteru dva dana prije derbija, u sklopu promotivne kampanje Premier Leaguea. Naravno, zato što je saznao da će s druge strane biti Unitedov branič, odjednom je orao hitno otići "na aerodrom po obitelj".

"Gdje je Sergio, je li se možda prepao?", pitao se Rojo pred brojnim okupljenima.

Što se dogodilo prije četiri mjeseca između njih dvojice i zašto Aguero ne želi sa sunarodnjakom niti odraditi demonstraciju s djecom?

Nakon što je Argentina pobijedila Nigeriju u skupini SP-a, Rojo je na slavlje u svlačionici stadiona u Porto Alegreu doveo Ezequiela "el Polaca" Cwirkaluka, argentinsku pjevačku zvijezdu, ali što je puno važnije, bivšef muža Aguerove djevojke, s kojom je napadač otkako se dvije godine ranie razveo od Maradonine kćeri Giannine.

Aguero je ovaj Rojov potez shvatio kao neukusnu provokaciju, pa su ga suigrači prvo jedva odvuklu od Cwirkaluka na kojeg se bacio, nakon čega se bacio na Roja.

Na suigrača je nasrnuo još žešće nego na bivšeg od aktualne, pa se se razdvajanju morali priključiti i trener.

Ništa čudno da je Rojo prije današnjeg derbija izjavio kako će Aguera čuvati "s određenom dozom čvrstine".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.