Mandžo se vraća, Jela poručuje: Nema veze ako odem na klupu, sve u službi momčadi

Foto: Hina

NIKICA JELAVIĆ pojavio se pred novinarima u Tivoliju, hrvatskoj bazi u Brazilu na slobodan dan kojeg su hrvatski igrači dobili nakon poraza od Brazila 3:1. Napadač Hulla sudjelovao je u akciji za vodstvo Hrvatske protiv domaćina na otvaranju Svjetskog prvenstva.

> Dobre vijesti iz Brazila, Pranjić: Spreman sam za Kamerun

"Iskreno, promašio sam loptu, ali kad sam vidio da me Marcelo ispravio nisam znao što bih od sreće. Samo sam trčao prema Oliću", prepričao je Jelavić trenutak kada je utišan stadion u Sao Paulu.

"Protiv Brazila sam zbog obrambenih zadataka bio malo udaljeniji od gola i vjerujem da Brazilci nikada ne bi zabili da nije bilo kaznenog udarca", dodao je i još jednom se osvrnuo na suca.

"Glupo je više pričati o sucu. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili, da bi na kraju izgubili na način nedopustiv za otvaranje Svjetskog prvenstva. Što prije to zaboravimo, a počnemo misliti na Kamerun, to bolje. I to je nogomet, sad poslije utakmice više ne možemo ništa promijeniti".

"Sigurno je da ćemo s Mandžom biti puno jači"

Mario Mandžukić, koji je zbog suspenzije propustio okršaj s Brazilom, vraća se u prvu momčad, a Jelavić će vjerojatno na klupu.

"Nema veze ako odem među pričuve, sve u službi momčadi. Neka on igra i neka zabija. S Mandžukićem ćemo biti još jači", kaže Jela.

Slijedi okršaj s Kamerunom...

"Maksimalna koncentracija mora biti na Kamerun. Imamo još vremena da se spremimo za njih. Kvalitetniji smo, bit će pritisak jer je to odlučujuća utakmica, ali mi to možemo izdržati. Vjerujem da ćemo sebi otvoriti šanse za osminu finala. Kamerun je sada naše finale", zaključio je.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.