Medvjedi čekaju novu "ledenu groznicu": "Trebat će nam barem jedna utakmica da se priviknemo"

Foto: Nenad Dugi / Cropix

HOKEJAŠI Medveščaka nestrpljivo iščekuju početak još jednog "Arena Ice Fevera". Pred njima je još jedan susret u Ledenoj dvorani, gostovanje Graz 99ersa, a nakon toga sele u zagrebačku Arenu. 

"Veselim se svakoj utakmici. Jako su važne pa nam treba navijačka potpora. No, svi znaju što propuštaju ako ne dođu, ovo je već treća sezona u Areni. Ne moram ih ni pozivati, doći će oni sami", uvjeren je napadač Medvjeda Dario Kostović, koji navijačima poručuje da njihovo najbolje izdanje neće vidjeti već u prvoj utakmici, u nedjelju protiv Innsbrucka.

"Uvijek je drugačiji led i atmosfera u Areni, treba nam bar jedna utakmica da se priviknemo i da dobro odigramo", ističe Kostović.

Medveščak je nakon 39 utakmica ove sezone na odličnom, drugom mjestu EBEL-a, a igre u dosadašnjem dijelu daju razlog za optimizam uoči doigravanja.

"Za sada nam ide dobro, ako tako nastavimo u playoff-u, nadam se da možemo što dalje", ističe Medveščakov Slovenac Gal Koren.

Umjesto Jeffreyja, novo pojačanje?

Ostatak sezone Medvjedi će igrati bez Amerikanca Dustina Jeffreya, koji se vratio u NHL nakon završetka "lockouta". Kostović poručuje:

"Nije lako, ipak je on bio veliki dio naše momčadi. Ali treba reći da su i ostale momčadi ostale bez igrača iz NHL-a, neke su čak imale po dva, tri. A mi sada čekamo pojačanje koje će nadomjestiti Jeffreya".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.