Myhrer se ispričao Kostelićima, Ivica oprao svoje navijače: Andre je zbog uvreda morao ugasiti profil

 Foto: Facebook

ŠVEDSKI skijaš Andre Myhrer dobio je slom živaca nakon što nije uspio završiti utrku slaloma u Sočiju. Staza u drugoj vožnji koju je postavio Ante Kostelić bila je pretežak izazov za njega, a Šveđanin je nakon utrke na apsolutno sramotan način govorio o Kosteliću starijem koji je postavio stazu: "On je jebeni idiot. Vrijeme je da ode u mirovinu, nadam se da neće biti na sljedećim Olimpijskim igrama", rekao je bezobrazni Mhyrer., te nastavio: "Ovo je bilo previše ekstremno, mislim da i FIS treba nešto napraviti u ovom slučaju. Ne možemo ovako dalje", rekao je Mhyrer, uvjeren da je sve režirano kako bi Ivica Kostelić, ostvario što bolji poredak. Inače, Kostelić je utrku završio na devetom mjestu. 
 
"Uh...da ga sada vidim, ne znam...", ljutito je govorio Myhrer. 
 
Ipak, nagli obrat. Inače veliki prijatelj Ivice Kostelića, Andre Mhryrer se danas putem Facebooka ispričao za svoje ponašanje i svoj riječnik. Ivica je ispriku prihvatio, ali i kritizirao hrvatske navijače koji su uvredama odgovorili Myhreru zbog čega je morao zatvoriti svoje profile na mrežama. 
 
"Nakon Olimpijskog slaloma bilo je mnogo negativnih komentara o meni na Ivičinim društvenim mrežama i skupa smo odlučili da nećemo tolerirati takav način ponašanja i govor mržnje, kao i prijetnje. Ja sam se ispričao Anti Kosteliću za moj neprimjereni komentar nakon slaloma. Ivica i ja smo također mnogo pričali o svemu i ostali smo jako dobri prijatelji i respektiramo jedno drugoga, i kao prijatelji i kao suparnici", napisao je Šveđanin, nakon što je opet otvorio svoj Facebook profil. 
 
Vrlo brzi stigao je odgovor Ivice Kostelića.
 
"Prije nekoliko dana primili smo ispriku od Andre Myhrera za uvredljive riječi izrečene na račun moga oca poslije olimpijskog slaloma u Sočiju. 
 
Andre je uputio ispriku poslije utrke, ali je tada nisam primio.S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo koje nas veže, njegovu ispriku sam očekivao, a osjetio sam i veliko olakšanje kada je stigla. Andre je zaista dobar momak, ali mu je poslije razočaravajućeg rezultata u slalomu "pobjegla" neprikladna izjava. Kasnije sam saznao za mnogobrojne nepristojne i prijeteće komentare, što ih je Andre primio na službenom Facebook profilu, a koji su mu upućeni iz Hrvatske. Zbog njih je Andre morao privremeno zatvoriti svoj profil. Takvo ponašanje na društvenim mrežama je potpuno neprihvatljivo i ne služi na čast hrvatskim navijačima. Andre propušta posljednje utrke ove sezone zbog ozljede koljena, a ja i svi časni hrvatski navijači želimo mu dobar oporavak", napisao je Ivica. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.