Oprosti Ilija, ali moramo te opet spomenuti: Pogledajte nemoguće promašaje brazilskih sivonjića

SIROTI Ilija Sivonjić, po tko zna koji put koristimo ga kao simbol promašivanja nepromašivog, ali nismo krivi što dobroćudni Sivi svakome prvi padne napamet kada su u pitanju ove prigode.

Međutim, slavu koju je Ilija stekao povijesnim promašajem 24. listopada 2009. protiv Cibalije (gotovo 2.5 milijuna gledanja na YouTubeu), opasno prijete zasjeniti dva ugledna brazilska napadača svojim vikend-promašajima: Šahtarov Luiz Adriano i Corinthiansov Willian.

Luiz Adriano je ove sezone za Šahtar postigao osam golova u prvenstvu, prošle 20 ukupno, podjednako je efikasan u ukrajinskom prvenstvu i europskim kupovima (zabio je u finalu Kupa Uefa 2009.), ali njegov nevjerojatni promašaj protiv Iličevica (129 tisuća pregleda), dokaz je da se "događa i najboljima". Srećom po Srnin i Eduardov klub, promašaj napadača koji je ušao baš umjesto Dudua, nije bio toliko skup, jer Šahtar je u gostima slavio 2:1.

S druge strane, još gori promašaj Corinthiansovog napadača Wiliana Gomesa na utakmici protiv Guaranija, njegovoj je momčadi otkinuo dva boda u borbi za očuvanje prvog mjesta u prvenstvu Države Sao Paolo, jer utakmica je završila 1:1. Willian također zna zabiti, posljednjih sezona redovno završava sezonu s dvoznamenkastim brojem golova. Međutim, kao što možete vidjeti u videu, zna i promašiti prazan gol s dva metra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.