Ozobić spriječio sramotu: Hajdukova pojačanja remizirala s amaterima Wolfsburga

Foto: Cropix

NAKON pobjede nad Dynamom iz Dresdena, Hajduk je odigrao i drugu pripremnu utakmicu. Suparnik je bila amaterska momčad Wolfsburga koju "bijeli" nisu uspjeli svladati, završilo je 1:1.

Mišo Krstičević na kišom natopljen teren u Beleku poslao je juniore i pojačanja iz siječanjskog prijelaznog roka. Za Hajduk su igrali: Vugdelija, Nižić, Milović (Jonjić 46), Stojanović, Ozobić, Sušić, Tomaš, Cassio (Bencun 75), Patinho (Kovačić 75), Kouassi, Caput (Kiš 69).

Wolfsburg je poveo u 25. minuti pogotkom Sonnenberga. Prethodno je tukao Schindzielorz, a Vugdelija odbio loptu do Sonnenbega, koji ju je proslijedio u praznu mrežu. Izjednačio je pet minuta kasnije Ozobić prekrasnim pogotkom s 25 metara.

U drugom poluvremenu Hajduk je bio mnogo bolja momčad, dominirao je i stvarao prilike, ali nije uspio doći do pobjede. Caput, Tomaš i Kiš iz odličnih prilika nisu pronašli put do njemačkog gola. Wolfsburg, koji je priliku za pobjednički gol čekao iz kontranapada, jedini udarac u drugom dijelu prema Vugdeliji uputio je tek u 85. minuti kada je Miftari slabo pucao.

Utakmicu Hajduka i Wolfsburga II pratio je i Zoran Mamić. U četvrtak će Hajduk igrati protiv austrijskog prvoligaša WAC-a.