Poljska spremna za huligane: Policijski psi hvatat će za testise, a sonični topovi tjerati na uriniranje!

POLJSKA policija pripremila je toplu "dobrodošlicu" za sve engleske navijače, koji će doći u napast da rade nerede na Euru. Poljaci su još ranije objavili kako će podivljale Engleze "smirivati" ultrazvučnim topovima koji izazivaju mokrenje, a prema najnovijim informacijama Poljaci su otišli korak dalje, pa su za "povampirene" Engleze pripremili pse koji grizu za...testise.

"Ne idite na Euro, mogli biste se vratiti u lijesovima"



"Poljska policija nemilosrdno će se obrušiti na problematične navijače. Vjerujte nam na riječ, ne želite biti tamo kad se to dogodi", piše Krakow Post, te nadodaje:

"Krakow je poznat po dugoj povijesti navijačkih nereda. Tamošnji policajci prošli su sve i vjerujte nam da se oni neće šaliti ako dođe do sukoba. To su osobe čiji su se roditelji borili golim rukama protiv sovjetskih strojnica i tadašnjeg režima. Neće posustati u obavljanju zadatka, niti će se preplašiti nekoliko stolaca i boca koje će na njih baciti pijani navijači. Bit će nemilosrdni", stoji u tekstu.

Krakow post je objavio i s čime sve poljska policija raspolaže u borbi protiv huligana. "Sačmarice koje ispaljuju gumene metke, koji vas vjerojatno neće ubiti ako ste na udaljenosti od 30 metara. Policija ima i "tajfun" - kamion s vodenim topom. Kad smo kod topova, Poljaci će upotrijebiti i sonične topove zbog čijih ćete se ultrasoničnih valova pomokriti, a najnoviji arsenal su psi koji su istrenirani da grizu testise", poručuju Poljaci.

Nikad manje Engleza na nekom nogometnom natjecanju

Psi koji grizu testise, ultrasonični topovi koji izazivaju mokrenje i ostale poljske "mudrolije" nisu ostavile Engleze ravnodušnima.

Iz FA-a su objavili kako je za utakmicu engleske reprezentacije protiv Francuske prodano tek tri tisuće ulaznica od 7.5 tisuća koliko su dobili za taj susret. Smatra se kako će ovo biti natjecanje na kojem će biti najmanje engleskih navijača, što zbog loše povezanosti avionskih linija, a što zbog ranije navedenih razloga.

No, bez obzira na pristojno upozoravanje Krakow Posta, čini se kako poljska policija neće upotrijebiti pse, kao ni vodene/ultrasonične topove jer Englezi igraju prva tri susreta igraju u Ukrajini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.