Porto lovi prvu poziciju: "Dinamo želi prekinuti gubitnički niz, ali APOEL nam se neće ponoviti"

NOGOMETAŠI Porta osigurali su plasman u osminu finala Lige prvaka, ali u večerašnjoj utakmici protiv Dinama neće biti bez motiva.

> "Modri" trenirali na Dragau, Čačić i dalje vjeruje: "Zašto ne bismo iznenadili Porto?"

> Portugalcima Dinamo služi za popravljanje rekorda: "Pereira 150. pobjedom u Europi ruši Mourinha"

> Dinamo otputovao u Porto: "Ako nećemo biti koncentrirani, svi znamo kako ćemo završiti"

Portugalska momčad protiv "Modrih" će tražiti pobjedu kojom bi se približili osvajanju prvog mjesta u skupini i lakšem ždrijebu u drugom krugu.

"Favoriti u nogometu ne postoje. Toga nema! Nema ni lakih utakmica u Ligi prvaka! Prošle godine nas je APOEL izbacio u skupini, a znamo da Dinamo želi prekinuti svoj gubitnički niz. Odigrat ćemo odgovorno i agresivno", poručio je trener Vitor Pereira.

"Uoči početka natjecanja po skupinama imali smo dva cilja. Prvi smo ostvarili - osigurali drugu fazu natjecanja. Sada moramo završiti prvi u skupini kako bismo imali lakši ždrijeb", rekao je Pereira koji je pred novinare doveo fantastičnog 21-godišnjeg nogometaša Jamesa Rodrigueza.


"Svi u ovom natjecanju žele se predstaviti u dobrom svjetlu. Mi ćemo protiv Dinama odigrati dobru utakmicu za prvu poziciju u skupini i naše navijače. Pristup nam mora bit vrlo ozbiljan. I bit će", izjavio je Rodriguez koji je na meti najvećih europskih klubova. Želi ga Barcelona, a i Alex Ferguson koji je ove sezone čak sedam puta slao skaute u Portugal. Ipak, Rodriguez je poručio da ga sada zanima samo uspjeh s Portom.

"Lijepo je čuti da vas žele velikani europskog nogometa, ali ja sam 100 posto fokusiran na Porto. Svakim danom želim biti sve bolji, a još uvijek sam mlad i imam mnogo toga naučiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.