Portugalcima Dinamo služi za popravljanje rekorda: "Pereira 150. pobjedom u Europi ruši Mourinha"



PORTUGALCI su više medijskog prostora posvetili Talijanu Paolu Tagliaventu koji će suditi sutrašnji okršaj Porta i Dinama na Dragau, nego zagrebačkoj momčadi. Doduše, oni koji su posvetili nekoliko redaka stavili su Dinamo u kontekst prošlo-svršenog vremena, kao da Porto treba odigrati malo jači europski trening. Portugalci su također postavili tezu o Dinamu kao da je riječ o "žrtvenom janjetu" s kojim će se dobro proslaviti 150. pobjeda Porta u Europi.

> Dinamo otputovao u Porto: "Ako nećemo biti koncentrirani, svi znamo kako ćemo završiti"

Pereira prestiže Mourinha

"Pobjeda protiv Dinama donijela bi klubu milijun eura i prestiž jer zadržava prvo mjesto u skupini A. Osim toga, povijesna je stvar što bi Porto tom pobjedom zaokružio ciklus kao neporažena momčad na domaćem terenu. Zadnji put to im je uspjelo u sezoni 99'./00'.", stoji u tekstu Recorda.pt. Nadodajmo još da će trener Porta, Vitor Pereira, pobjedom protiv Dinama prestići Jose Mourinha, koji je s Portom u sezoni 03.'/04.' u šest utakmica u Ligi prvaka osvojio 11 bodova. Porto ih trenutno u četiri susreta ima 10 osvojenih.

Engleska verzija Goal.com-a piše kako je "Porto dominantan u skupini A te da se sprema veliko slavlje zbog 150. pobjede u Europi, dok Dinamu prijeti 11 uzastopni poraz u Ligi prvaka".

Čitatelji Goal.com-a: Dinamo će izgubiti, ali će zabiti gol!



Zanimljivo je i to da čak 92 posto čitatelja Goal.com-a smatra kako će Porto pobijediti Dinamo, dok su Modrima dali 4.7 posto šansi da se kući vrate s tri boda. Čitatelji Goal.com-a, barem njih 22.22 posto, smatraju da će utakmica završiti 3:0 za Porto, dok 11.11 posto čitatelja tvrdi da će Dinamo izgubiti 3:1. Dobra vijest je što postoje oni koji vjeruju da će Dinamo zabiti prvi gol u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.