Prijelazni rok: U petak emotivni oproštaj Casillasa pred odlazak u Porto, Danilo se osramotio na predstavljanju

Foto: Twitter

SVAKI DAN do kraja ljetnog prijelaznog roka, Index vam donosi novosti s tržnice nogometaša.
 
Danilo predstavljen na Bernabeu 
 
Tako to ide u životu. Na dan kad je jedna legenda kluba napustila Real, potencijalna druga i službeno je predstavljena. Casillas će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Portu, a bivši igrač kluba s Dragaa danas je pred kamerama pozirao s loptom u novom dresu.
 
Ipak, igrač za koga je Real platio čak 31 milijun eura i nije se pokazao baš spretan s loptom, no to ćemo pripisati tremi. Nije baš da svaki dan postaješ član najvećeg kluba svih vremena.
 
''Ovo je ispunjenje sna. Zahvaljujem Bogu što mi je dao talent. Bez sumnje, ovo je jedan od najljepših trenutaka u mom životu'', izjavio je Danilo.
 
 
Napokon okončana sapunica: Iker Casillas odlazi u Porto
 
I ovoj priči je došao kraj. Mjesecima se špekuliralo kakva će biti sudbina Ikera Caslillasa, posebno u svjetlu dolaska Davida De Gee u Madrid, no jutros je iz samog Reala potvrđeno da će slavni golman nastaviti karijeru u Portu, a od trave Bernabea oprostit će se u petak u 13 sati.
 
Forlan se vratio u domovinu, razišli se Split i Ibriks
 
Diego Forlan, legendarni urugvajski napadač, vratio se u domovinu. Nosit će dres Penarola. 
 
Ivan Ibriks napustio je Split. Klub s Parka mladeži i 27-godišnji nogometaš su sporaznom raskinuli suradnju.
 
"Rastali smo se na prijateljski način, zahvaljujem se klubu na svemu što mi je pružio, u Splitu sam proveo dvije sjajne sezone, međutim došlo je vrijeme za odlazak. Klubu želim puno uspjeha u budućnosti, a što se tiče moje karijere, gotovo sigurno neće igrati u Hrvatskoj. Imam nekoliko ponuda iz inozemstva i nadam se da ću kroz nekoliko dana potpisati za novi klub"
 
Bilić dovodi Ogbonnu 
 
Slaven Bilić u West Ham dovodi Angela Ogbonnu, braniča Juventusa. Ogbonna bi u sljedeća dva dana trebao imati liječnički pregled u Londonu, a West Ham će ga platiti oko deset milijuna eura, javlja Sky Sports.
 
Given u Stokeu, Jovetić na korak od Intera
 
Shay Given, 39-godišnji vratar, trebao bi danas potpisati za Stoke. To bi moglo značiti da će Asmir Begović napustiti klub.
 
Inter je blizu dovođenja Stevana Jovetića, javlja Tuttosport. Milanski klub Manchester Cityju bi trebao platiti 3 milijuna eura za jednogodišnju posudbu, te još 15 milijuna eura sljedećeg ljeta kada bi otkupili cijeli ugovor.
 
Juventus želi Vrsaljka
 
"U odličnim smo odnosima s Juventusom, koji je pokazao interes za Šimu Vrsaljka", otkrio je direktor Sassuola Giovanni Carnevali, ali i dodao da se za hrvatskog reprezentativca zanimaju i mnogi drugi klubovi koji nisu iz Italije.
 
 
 
Dogovoren transfer Van Persieja?
 
Fenerbahče i Manchester United dogovorili su transfer Robina van Persieja, javlja Sky Sports. Očekuje se da turski klub nizozemskog napadača, s kojim je dogovorio četverogodišnju suradnju, predstavi prije vikenda.
 
Arteta produžio s Arsenalom
 
Mikel Arteta, kapetan Arsenala, produžio je ugovor s londonskim klubom. Na Emiratesu 33-godišnji veznjak ostaje još godinu dana. 
 
Casillas u Portu
 
Marca, madridski list blizak Realu, javlja da je dogovoren transfer Ikera Casillasa u Porto. Legendarni vratar u Portugalu bi trebao biti predstavljen u petak, a službena potvrda da Casillas, koji je u Realu od 1990. godine, napušta Madrid trebala bi se dogoditi u sljedećih nekoliko sati.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.