Realova prva ljetna prodaja - čovjek koji je Dinamo zavio u crno: Callejon prešao u Napoli za 10 milijuna

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOSE CALLEJON (26) odlični krilni napadač Reala, dijete je tog kluba, ali na njegovu žalost, nije Galactico, pa po drugi put u karijeri mora iz kluba u kojem se ne može reći da nije dobio (i iskoristio) šansu, nego da su mu pretpostavili pojačanja sa strane.

Tako je nakon odlaska u Espanyol, odakle ga je 2011. Real otkupio za 5 milijuna eura, sada za duplo veći iznos prodan u Napoli, čiji trener Rafa Benitez je njegov veliki štovatelj. Callejon je prvo pojačanje tog kluba, ali i prvi odlazni transfer Reala u ovom prijelaznom roku.

Nakon što je iz Malage došao Isco, shvatio je kako će mu ionako limitirane prilike za igru, sada biti još rjeđe, pa je iz španjolskog, prešao u momčad talijanskog vice-prvaka.


Nakon odrađenog juniorskog staža (bio je najbolji strijelac B momčadi Reala, koja igra u Segundi) i tri godine u Espnayolu, Callejon je u dvije sezone u Realu skupio 78 nastupa i 20 golova, od čega je dva zabio Dinamu u Ligi prvaka, kada se u studenom 2011., Modri od kombinirane momčadi Reala u Madridu izgubili 2:6.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.