Sandžaklije na "Nož, žica, Srebrenica", odgovorili ruganjem srpskim žrtvama trgovine organima!

"ESKTREMI", navijači Novog Pazara sa Sandžaka, dijela Srbije u kojem su Muslimani većina, na domaćoj utakmici osmine finala Kupa protiv Rada, brutalno su odgovorili na "rebus" koji su im u ožujku navijači istog kluba postavili na njihovoj Banjici u Beogradu.

Navijači Rada, koji ističu velikosrbizam i mržnju prema nesrbima, tada su navijačima Novog Pazara zadali zagonetku kojoj je rješenje "Nož, žica, Srebrenica".

Odgovor su dočekali na spomenutoj kup-utakmici, kada su "Ekstremi" podigli poruku: "Rešen rebus, srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća".

Na rugalicu navijača Rada o srpskom genocidu nad Muslimanima, odgovorili su jednako morbidno: Ruganjem srpskim žrtvama trgovine organima, koju su navodno organizirali Albanci na Kosovu tijekom rata krajem 90-ih, tako što su zarobljene kosovske Srbe koristili kao

Transparent je podignut na jedva 30ak sekundi tijekom utakmice, a policija ga nije uspjela pronaći prilikom izlaska navijača sa stadiona, ali posjeduje snimku transparenta i navijača koji su ga držali. Međutim, o policijskoj kontroli na ulazu na tribinu, dovoljno govori i to da se veliki transparent takvog sadržaja "probio" na tribinu.

Ali, policija Novog Pazara nije potpuno "sjedila skrštenih ruku" prije i tijekom spomenute utakmice s Radom: Na ulazu na stadion, uhitila je 33-godišnjeg navijača domaćih koji je na tribine pokušao ući s pištoljem u kojem je bio okvir sa 19 metaka!

Transparent navijača osudili su svi u toj regiji: Nogometni klub Novi Pazar, Islamska zajednica, nevladine organizacije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.