Sinjsko ludilo obuzelo i Šarića i Blassa: Cibonaši s Maliganima pjevaju "Užas je moja furka"!

Screenshot: Youtube

CIBONA je pobjedničku seriju nastavila i u Sinju, gdje je u 8. kolu Lige za prvaka slavljem kod Alkara (78:61) zadržala prvo mjesto u hrvatskom prvenstvu.

Ali, kao i toliko puta do sada kada je riječ o utakmicama u Sinju, najzanimljivije je bilo treće poluvrijeme, odnosno treći akteri susreta - navijači Alkara, sinjski Maligani, koji sjajnim navijanjem i specifičnom zafrkancijom često ukradu šou igračima na parketu sinjske dvorane.
 
Tako je bilo i nakon utakmice njihovog kluba i Cibone. Rezultat je naravno bio "u drugom planu", jer nitko nije ni očekivao da će Alkar pobijeditit goropadne goste. 
 
Ali, nakon utakmice, pobjednici na terenu, pridružili su se pobjednicima na tribinama. Maligani su krenuli s poznatim uzvikom iz Azrine "Užas je moja furka", a igrači Cibone, predvođeni Darijom Šarićem i Jerelom Blassingameom, prihvatili su pjesmu.
 
Cibonaši su tako još jednom pokazali da su u velikom naletu, ali ne samo trijumfalnom i trofejnom, nego i pjevačkom, jer pobjede na beogradskom Final Fouru Regionalne lige također su slavili pjesmom, a u istom tonu nastavili su i na zagrebačkom dočeku nakon povratka iz Beograda. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.