Srna otkriva: Nordsjaellandu smo pustili drugi gol nakon što je Luiz Adriano zabunom zabio za nas

PRIČA sinoćnjeg programa Lige prvaka svuda, sudeći po čitanosti i na ovom portalu, svakako je nevjerojatno nesportski potez Luiza Adriana, napadača Šahtara na utakmici Lige prvaka kod danskog Nordsjaellanda.

Nitko nakon te utakmice ne govori se kako je Šahtar kolo prije kraja osigurao prolazak iz iznimno teške grupe LP (Juventus, Chelsea), cijela Europa bruji samo o Šahtarovom golu za 1:1 u 26. minuti utakmice, kojeg je Brazilac postigao nakon što je njegov suigrač Willian loptu sportski iz auta vratio protivniku. Adriano ju je uzeo i pored domaćih igrača, ukipljenih u nevjerici, zabio gol.

Darijo Srna, kapetan Šahtara, nakon utakmice zanimljivo je komentirao taj gol, ali još intrigantnije je njegovo tumačenje gola koji su odmah potom postigli suparnici njegove momčadi:

"Adriano nije vidio tko je mu je dodao loptu. Mislio je da se radi o grešci domaćih igrača, koji su mu zabunom poslali loptu i zato je zabio gol. Bilo je stvarno ružno, nismo to željeli.

Sljedećih nekoliko minuta bili smo potpuno zbunjeni, kao da nismo ni igrali i tako smo pustili drugi gol koji je postigao Nordsjaelland, jer bilo nam je doista neugodno."

Srna misli da usprkos Šahtarovom prvom golu nema mrlje na pobjedi u Danskoj:

"Da nam taj gol i nije priznat, postigli smo ostala četiri i pokazali da je između nas i Nordsjaellanda velika razlika."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.