Srušio se na terenu, ali je htio ostati u igri: "Sve je OK, izgleda strašnije nego što jest"

Foto: Getty Images/Guliver Image

BAFETIMBI GOMIS sinoć se onesvijestio na utakmici Tottenhama i Swanseaja i ostavio nogometni svijet u šoku i neizvjesnosti. Ipak, brzom reakcijom liječnika, prevezen je hitno u bolnicu, a već nakon nekoliko sati francuski napadač poručio je da s njim sve u redu.

> Drama u Londonu: Gomis se onesvijestio na utakmici Tottenhama i Swanseaja!

"Želim svima koji su zabrinuti poručiti da sve izgleda malo strašnije nego što je zaista opasno, i od onog kako se ja osjećam. Bio sam pod velikim stresom i umorom, zbog zdravlja mog oca, zbog čega moram odlaziti u Francusku. Bio sam razočaran što nisam mogao pomoći ekipi, ali sada je sve u redu. Hvala svima na porukama podrške", poručio je Gomis.

Tribine na White Hart Laneu, gdje je Tottenham na koncu slavio s 3:2, ostale su u šoku, a Gomisov trener u Swanseaju Garry Monk komentirao je neobičan događaj.

"Sve je u redu s njim, kada je izlazio s terena bio je u redu, pričao je i želio ostati u igri. Svjesni smo njegovog stanja, znali smo to i kada je dolazio iz Lyona, to je dio njegove prošlosti, ali očito je prošao sve moguće testove. To je dio njegovog života, ima veze s niskim krvnim tlakom", objasnio je Monk.

Gomisu je to četvrti put u karijeri da je doživio takav napadaj na terenu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.