Sve je spremno za veliku feštu: "Cibona i Split europski su prvaci koji zaslužuju punu dvoranu!"



KOŠARKAŠI Splita u subotu od 16:30 igraju protiv Cibone na Gripama. Susret je najavio trener Splita Mladen Erjavec.

"Oni su zadnja hrvatska ekipa koja je slavila na Gripama. Izuzetno su kvalitetni i moramo biti na visokoj razini ako želimo parirati njihovim igračima. Moramo biti pametniji i bržih od njih", upozorava Erjavec, koji je zatim nadodao:

"Cibona i Split su klubovi koji imaju dugu tradiciju. To su jedina dva europska prvaka iz Hrvatske, zaslužuju punu dvoranu. Siguran sam da ćemo podršku s tribina znati pretočiti u pobjedu", rekao je trener Splita.

Vujčić: Strah me da Šarić ne ostane na probi u Feneru

"Mi želimo pobjedu na Gripama. Naša momčad je fokusirana na Cibonu", rekao je Nikola Vujčić. "Znam da će subota biti pravi sportski dan jer igra i Hajduk protiv Lokomotive", poručio je Vujčić.

Naravno, tema razgovora je bio i Dario Šarić, koji će u nedjelju otputovati u Istanbul na razgovor s čelnicima Fenerbahčea. U slučaju da Turci "iskeširaju" 500 tisuća dolara, Split bi mogao dobiti Šarića na posudbi do kraja sezone.

"Strah me da tamo ne ostane na probi. Volio bih kada bi s nama igrao do kraja sezone", smatra Vujčić.

Inače, Split je odlučio podržati humanitarnu akciju za pomoć maloj Vukovarki Miji Lani Knezović, koja boluje od lennox gastautova sindroma. Naime, svatko tko donira 20 kuna dobit će malu majicu KK Splita. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.